српскиenglish

О ординацији

Ordinacija Kuzmanovic

Гинеколошко-акушерска ординација „Ординација Кузмановић“ почела је са радом марта 2010. Након стварања техничких предуслова и добијања Решења Министарства здравља Републике Србије бр: 53-00-00025/2010-02 од 23.02. 2010. и уписом у Регистар привредних субјеката Решењем бр: 25697/2010 од 08.03.2010. испуњени су законски услови за самостални рад ординације.

Стручни и законски носиоц посла у „Ординацији Кузмановић“ је  Dr Радуша Кузмановић, специјалиста гинекологије и акушерства. Шестогодишње искуство Dr Радуше Кузмановић у раду лекара у Примарној здравственој заштити а затим  11 година специјалистичког гинеколошког стажа су одлична основа за самостални рад.

Полазећи од чињенице колико је здравље жене важно за њу саму, њену породицу као и друштво у целини, „Ординација Кузмановић“ жели  да пружи квалитетну гинеколошку услугу придржавајући се  најсавременијих алгоритама који се редовно освежавају у оквиру Континуиране медицинске едукације на Медицинском факултету у Београду.

Ординација у лепо уређеном простору располаже са најновијом гинеколошком столицом марке „Олсен“,  Logic pro 400 ултразвучним апаратом са три сонде као и колпоскопом марке Zeiss. Направљена је коса стаза за прилаз са  дечијим колицима  и особама  са посебним потребама.

Наши трајни циљеви су: